TGE

karpatok, h, 07/16/2012 - 14:08

 

TGE: A gyakorlati megoldás az európai szintű adókedvezményeket érvényesítő, határokon átívelő adományozásra

 

A Kárpátok Alapítvány tagja lett egy elismert európai adományozói hálózatnak!

A Transnational Giving Europe (TGE) egy, a vezető európai alapítványokat és egyesületeket tömörítő hálózat, amelynek célja, hogy a TGE országokban (Belgium, Bulgária, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország, Románia, Svájc, Szlovákia és Szlovénia) székhellyel rendelkező adományozók (vállalatok, magánszemélyek) számára adókedvezményeik érvényesítésének biztosításával segítse elő az Európán belüli határon átívelő adományozást.

Tagjai kiemelkedő kapcsolatokat ápolnak az országukban működő non-profit szervezetek többségével és élvezik a nemzeti hatóságok bizalmát is.
A TGE hálózat biztosítja a kényelmes, gyors, átlátható és megbízható ügyintézést mind az adományozó, mind az adományozott számára.

Számos előnyben részesül, ha a TGE hálózaton keresztül támogatja kedvenc szervezetét, ügyét. Többek között, az határokon átívelő adomány minden elérhető adókedvezményt megkap abban az országban, ahol az adományozó az adót fizeti. A TGE hálózat tagjainak nemzeti adózási szabályokra vonatkozó szakértelme biztosítja ennek hatékonyságát, mind az adományozó mind az adományozott országában.
A TGE partnerek több éves támogatási/adományozási tapasztalattal rendelkeznek, jól ismerik a hazájukban működő civil szervezeteket. Ez biztosítja, hogy adománya a megfelelő szervezethez és célra kerüljön felhasználásra.

Adományozzon-fogadja adományait a TGE rendszerén keresztül!További információ:www.karpatokalapitvany.hu

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 44.062.159 Ft.

Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - TÁMOP 5.5.3.-08/02-2008-0031

Drupal theme by Kiwi Themes.